Eindemaandsborrel: bestuursbekendmaking!

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
FC 2020-2021
Datum en tijd
29 jun. 2021 19:00 - 22:00
Locatie
Stadslab

Eindemaandsborrel: bestuursbekendmaking!

Lieve Veraclessers,

Het is eindelijk weer zover! Er komt een Veracles activiteit aan die NIET online is! De FC heeft samen met het bestuur voor jullie een fantastische activiteit georganiseerd. Kom op 29 juni gezellig genieten van onbeperkt drinken bij Stadslab op het Suikerunieterrein. We hebben een prachtig terras voor jullie afgehuurd waar we met een onbeperkt aantal mensen de hele avond gezellig kunnen drinken, borrelhapjes eten en spelletjes spelen. Bovendien zal deze avond ook het nieuwe bestuur bekend worden gemaakt! De inloop is vanaf 18.30, en van 19.00 tot 22.00 kun je onbeperkt drankjes bestellen. Het feestje eindigt om 00.00 uur.

De kosten zijn 27 euro p.p. in plaats van de eerder gecommuniceerde 25 euro omdat er vanwege het grotere aantal mensen dat nu mag komen een bewaker moet worden ingehuurd om toe te zien op het handhaven van de coronamaatregelen. Inschrijven kan nog tot en met 25 juni via dit evenement.

 

Daarnaast zijn er vanuit Stadslab nog wat aanvullende regels duidelijk gecommuniceerd naar ons in verband met negatieve ervaringen:

  • De bar is open tussen 19:00 & 22:00. Wat niet op is om 22:00, moet door de leden worden afgerekend. Dit houdt in dat je tot 21:59 kunt bestellen, maar om 22:00 moet het op zijn. Bestel dus niet nog een pitcher of fles wijn om 21:59, maar een pilsje adten mag natuurlijk wel!
  • Kotsen is zelf opruimen en naar huis.
  • Per 4 personen krijg je 1 pitcher die telkens bij de bar gevuld kan worden.
  • Slopen is betalen.
  • Verder veel plezier hebben!

 

Dit wordt ook de laatste borrel van het volleybalseizoen, dus reden te meer dat je dit echt niet wil missen! We hopen jullie allemaal daar te zien.

Groene groetjes van de FC

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien