Wintersport

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
ReisCie 2023-2024
Datum en tijd
24 feb. 2024 12:00 - 2 mrt. 2024 12:00
Locatie
La Plagne - Frankrijk

Wintersport

Het is weer bijna zo ver, ons jaarlijkse feestje in de sneeuw! ⛷  Ook dit jaar zal de ReisCie een gezellige wintersport voor jullie organiseren. 🏔 Als het goed is staan de data natuurlijk allang in je agenda, maar we reizen van 24 februari t/m 2 maart af naar La Plagne, Frankrijk!  🇫🇷 In dit gezellige dorpje vind je 220 tot 400 kilometer skipiste, eindeloze apres ski en uitgaansgelegenheden op de berg. 🪩 De kosten voor het verblijf, de skipas en de heen/terugreis zullen 585,- bedragen. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in, jullie ook? 🤩 De inschrijvingen open op 15 oktober om 12:00. Er is plek voor zo’n 20 deelnemers en vol = vol, dus schrijf je snel in! 🏎 We zien jullie heel graag op de piste en in de apres ski! 🎿🚡🏂

Liefs, de ReisCie 🧭💚

 

Kosteloos annuleren 

Voor annuleren en uitschrijven is er een bepaalde einddatum. Op het moment dat je je hebt aangemeld via de Veracles-site is het mogelijk om je tot 1 januari 2024 uitschrijven bij de ReisCie. Als er geen wachtlijst is, is het zaak dat er een vervanger wordt gezocht voor jouw plek, dit krijg je dan te horen via de mail.      

Op het moment dat je je inschrijft via de Link van Totally (deze zul je ontvangen nadat je je succesvol hebt ingeschreven via de Veracles-site) is kosteloos uitschrijven niet meer mogelijk. Je moet je via deze link voor 1 januari 2024 inschrijven. Na inschrijven dient er binnen 10 dagen een aanbetaling gedaan te worden (30% van de reisom) en de algemene voorwaarden horen binnen 48 uur geaccepteerd te worden. Het is belangrijk dat je dit doet; anders wordt de inschrijving automatisch geannuleerd na 48 uur. Daarna heb je tot 13 januari 2024 de tijd om de rest van de reisom te betalen (in totaal €585). Ook kan je tot 13 januari een wijziging doorgeven wat betreft ski's/snowboard ect. Hierna is dit niet meer mogelijk.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien