Online PRcie Pubquiz!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
PRcie '20-'21
Datum en tijd
23 feb. 2021 20:15 - 23:00

Online PRcie Pubquiz!

Lieve Veraclessers,

Tijdens de volgende eindemaandsborrel zal het niet de FC zijn die een activiteit voor jullie organiseert. De PRcie heeft namelijk de Zoom gekaapt! Daarom kunnen jullie op 23 februari meedoen aan de online pubquiz van de PRcie! Vanaf 20.15 kunnen jullie in de Zoom, zodat we om 20.30 echt los kunnen. Deelname is geheel gratis!

Je kunt je opgeven als groepje of als individu, in het laatste geval word je in een groepje geplaatst! Als je al een groepje in gedachten hebt, hoeft slechts één persoon van de groep zich aan te melden, deze kan dan bij de inschrijving aangeven wie er verder in de groep zitten en hoe de groep heet. De groepjes mogen uit maximaal vijf personen bestaan. Zorg ervoor dat je met je groepje een WhatsAppgroep, videobelgesprek of iets vergelijkbaars hebt om met elkaar te overleggen. Met je groepje samenkomen is, in verband met de huidige coronamaatregelen, namelijk niet toegestaan.

Opgeven voor de pubquiz kan uiterlijk tot en met 22 februari. Op 23 februari zal de link en verdere uitleg over het insturen van de antwoorden en dergelijke gedeeld worden met de deelnemers.

Zorg voor genoeg pils, wijn, snacks en een gezellig humeur, dan maken we er een mooie avond van met zijn allen!

Liefs,
De PRcie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien