Online thuisspeeldag 21 november!

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
ThuisCie 2020-2021
Datum en tijd
21 nov. 2020 12:00 - 21:00

Online thuisspeeldag 21 november!

Lieve groene vrienden,

 

Welkom op de online thuisspeeldag! We mogen helaas niet met elkaar volleyballen in de ACLO, maar dat betekent niet dat er vandaag niet gestreden gaat worden! We trappen af met de crazy 88, waarvan je de opdrachten hier kunt vinden. Jullie hebben van 12.00-15.00 uur de tijd om deel te nemen. En dat doen jullie natuurlijk niet voor niks! Elke deelnemer sleept 5 teampunten binnen en daarnaast zullen de nummers 1, 2 en 3 respectievelijk 15, 10 en 5 extra teampunten winnen! De instructies staan in het bijgevoegde bestand. Lees ze goed door voor je begint. Om 16.00 uur wordt er via een livestream bekend gemaakt wie er in de top 3 staan. Wij zien jullie inzendingen graag tegemoet!

Af en toe behoefte aan een pauze? Ga er dan lekker rustig voor zitten met de Times bij de hand! De Times vind je hier.

 

Heel veel succes!

 

Liefs, de ThuisCie

 

Update 15.50 uur: 

Hier vind je de link naar de zoom waarin de top 3 van crazy 88 bekend wordt gemaakt!

 

Update 16.45 uur:

Wat een fanatieke deelnemers waren jullie toch tijdens de crazy 88! We hebben ontzettend veel leuke inzendingen gehad en er zijn heel wat teampunten verdiend! De top 3 zag er als volgt uit:

 

1. Marieke & Sanne

2. Quinten, Jelmer & Marnix

3. Eliza

 

De verdiende teampunten zijn:

D3: 10 punten

D5: 10 punten

D7: 60 punten

D10: 15 punten

H3: 5 punten

H4: 15 punten

H5: 30 punten

 

Wij zien jullie graag om 17.00 uur bij de bieryoga! Hier is alvast de link. Tot zo!

 

Update 18.20 uur:

Om 20.00 uur is het alweer tijd voor de laatste activiteit van deze online thuisspeeldag, namelijk: petje op, petje af: drankspeleditie! Zet het pils dus alvast koud en zorg dat je een bodem legt, want er gaat nog wel wat gedronken worden zo! Daarnaast niet geheel onbelangrijk om te melden: er valt een fles wijn te winnen! Probeer dus om nog niet te ver heen te zijn, want je hebt je hersenen nog nodig. Tot straks!

 

Update 21.20 uur:

 

Dag toppers,

 

Na petje op, pet je af is de online thuisspeeldag nu officieel ten einde gekomen. De winnaar van de fles wijn is Eline Zaal, gefeliciteerd! De ThuisCie zal zorgen dat deze fles wijn bij jou terecht komt. Daarnaast een eervolle vermelding voor Marnix van den Berg, die aan het einde van het spel bovenaan de Kahoot wist te eindigen.

 

Wij willen alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun aanwezigheid bij deze online thuisspeeldag. Wij hebben er in ieder geval heel erg van genoten en zullen daar zeker nog even mee doorgaan! Wij hopen dat jullie dit ook zeker nog even doen. Tot de volgende keer!

 

Liefs, de ThuisCie