V4-scheidsrechterscursussen 25 april & 2 mei - GEANNULEERD

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020-2021 "Grønn som Grass"
Datum en tijd
25 apr. 2021 13:00 - 2 mei 2021 16:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

V4-scheidsrechterscursussen 25 april & 2 mei - GEANNULEERD

Beste Veraclesser,

Na overleg met de Nevobo heeft het bestuur besloten om de V4-scheidsrechterscursussen van 25 april en 2 mei te annuleren.

 

Hoe gaat het nu verder?
De V4-scheidsrechterscursussen zullen opnieuw georganiseerd worden aan het begin van het volgende seizoen. Mogelijk zal het volgende bestuur al geïnstalleerd zijn tegen de tijd dat de cursussen plaatsvinden, maar het huidige bestuur zal alle voorbereidingen wat betreft de organisatie op zich nemen. Zo hopen we dat al aan de start van het volgende seizoen elk team in ieder geval vier personen met een V4-licentie heeft.

Zodra de cursussen gepland zijn, krijgen de leden die ingeschreven stonden een persoonlijk appje. Het kan natuurlijk zijn dat deze leden volgend jaar in een ander Veraclesteam of niet meer bij Veracles zitten. In dat geval neemt het bestuur contact op met de aanvoerder van het team om aan te geven hoeveel leden van het team van volgend seizoen de V4-scheidsrechterscursus moeten volgen. Het streven blijft om aan het begin van volgend seizoen dus op minimaal vier V4-licenties per team uit te komen.

Helaas kunnen we op het moment niet zoveel anders doen dan dit, maar we hopen zeker dat we jullie begin komend seizoen bij de V4-scheidsrechterscursus zien!

Liefs,
Bestuur '20-'21
Grønn som Grass

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien