Veracles Beach Bedrijventoernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Organisator
BeachCie 2019
Datum en tijd
23 aug. 2019 17:00 - 21:00
Locatie
Recreatiestrand Hoornse Plas, Kaapse Baan 1, Haren

Hola amigo's,

Veracles organiseert deze zomer de dertiende editie van het Beach Festival met als thema: Mexico! Op vrijdag 23 augustus zal het evenement groots afgetrapt worden met een bedrijventoernooi als nooit tevoren! Op het goudgele recreatiestrand van de Hoornse Plas zullen tientallen bedrijventeams strijden om de felbegeerde Bedrijventoernooi wisselbeker. Na afloop is er uiteraard weer gelegenheid voor een hapje en drankje op het strand!

Wil jij samen met jouw sportiefste collega's bewijzen dat jullie het best volleyballende bedrijf van Groningen en omstreken zijn? Schrijf je dan nu in voor het bedrijventoernooi door op de knop Aanmelden te klikken aan de rechterkant van deze pagina! Voor bedrijven die met meer teams willen komen, hebben we dit jaar een stapelkorting geregeld. Let op! De ticketprijzen zijn per team, dus zorg dat jullie meerdere tickets bestellen als jullie met meerdere teams komen. 

Voor meer informatie kun je onze website, Instagram of Facebook in de gaten houden. Bij vragen kun je gerust een mailtje sturen naar beach@veracles.nl of bellen naar 0638317851.

Hopelijk tot 23 augustus!

Hartelijke groeten,

Veracles Beachcommissie 2019