Veracles Open Beachfestival 2024

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Organisator
BeachCie 2024
Datum
10 aug. 2024
Locatie
Hoornseplas

Veracles Open Beachfestival 2024

Let op: na aanmelding ontvang je een factuur. Op deze factuur staat dat je bent aangemeld voor BBQ Veracles Beach 2024. Dit is niet juist! Aanmelden voor de barbecue kan via het evenenemt BBQ Veracles Beach 2024: 

Aanmelden voor de BBQ op 10 augustus (€12.50 p.p.) kan hier

Veracles Open Beachfestival 2024

Op zaterdag 10 augustus is het alweer tijd voor het Veracles Open Beachfestival 2024! Een dag vol sport, muziek en plezier bij de Hoornseplas. Dit evenement belooft een onvergetelijke dag te worden voor alle deelnemers! Naast volleyballen kun je tussen de wedstrijden door ontspannen en genieten van verschillende activiteiten. Tijdens het toernooi is het mogelijk om bij de kiosk naast de velden eten en drinken te kopen.

Het toernooi zal net als voorgaande jaren plaatsvinden bij de Hoornseplas in Groningen. Het is toegankelijk voor iedereen: Veracles of geen Veracles, volleyballer of geen volleyballer, wees welkom! Bij zowel de Dames, Heren als Mix is het mogelijk om op alle niveau's te volleyballen! Ook dit jaar zal er weer een recreantenpoule 4 tegen 4 zijn.

BBQ
Het toernooi zal worden afgelosten met een barbecue bij de Hoornseplas. Aanmelden hiervoor kan via de link boven aan deze pagina. 

Eindfeest
Op 10 augustus wordt deze dag afgesloten met een spetterend eindfeest! De locatie blijft nog even een onbekend, maar het belooft een geweldige avond te worden. Houd deze avond dan ook vrij; meer details volgen snel! Aanmelden voor het feest is niet nodig!

Inschrijven
Deelname aan het beachvolleybaltoernooi kost €25 per team (€40 voor 4v4 teams). Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje in het toernooi. Aanmelden voor het toernooi kan via deze pagina. De aanmeldingen zijn geopend en sluiten op 2 augustus 23:59.  Kosteloos afmelden kan tot 30 juli 18:00 uur. 

Het toernooi is opgedeeld in Dames-, Heren- en Mix-poules:

Dames 2 tegen 2 (€25 per team):

  • Dames Hoog: 3e divisie en hoge
  • Dames Midden: promotieklasse t/m 2e klasse
  • Dames Laag: 3e en 4e klass

Heren 2 tegen 2 (€25 per team):

  • Heren Hoog: 3e divisie en hoger
  • Heren Midden: promotieklasse en 1e klasse
  • Heren Laag: 2e klasse en lager

Mix 2 tegen 2 (€25 per team):

  • Mix2 Hoog: eerste klasse en hoger
  • Mix2 Laag: eerste klasse en lager

Mix 4 tegen 4 (€40 per team):

  • Recreanten hoog: 2e klasse en hoger
  • Recreanten laag: 3e klasse en lager

Voor mix 4 tegen 4 geldt: een volledig mannenteam is ook toegestaan, maar dan wordt je wel automatisch in de poule 'Recreanten hoog' gedeeld.  

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat er nog wordt geschoven met de niveau's om zo tot goede poules te komen.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 10 augustus bij de Hoornseplas!

Groene groetjes,
De Veracles BeachCie 2024

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien