Nieuws

Een geslaagd Veracles Beachfestival 2022!

Een geslaagd Veracles Beachfestival 2022!

Afgelopen weekend vond het Gelkinge 9 Veracles Beachfestival plaats! Op vrijdagavond begon het met het bedrijventoernooi. Maar liefst 9 teams van verschillende bedrijven namen het tegen elkaar op om met de eerste prijs naar huis te gaan. In de finale was het een spannende strijd tussen Medisupport en Fit Professionals of Finance, maar uiteindelijk ging Fit Professionals of Finance er met de eerste prijs van door. Fti waren ze dus zeker!

Op zaterdagochtend kwamen rond 9 uur de eerste fanatieke beachvolleyballers al binnendruppelen bij de Hoornseplas. Er werd door 67 duo's verdeeld over dames-, heren- en mixpoules op verschillende niveaus fanatiek gestreden voor een podiumplaats. Naast het beachen was er genoeg ander leuks te doen, zoals spikeball, crossnet of lekker dansen op de deuntjes van de DJ's. Er was zelfs een heuze tobbedansbaan die goed in de smaak viel. Het was een heerlijke zonnige dag, oftewel, perfect beachweer, met hier en daar wat verbrande wangetjes en schouders als gevolg. Het toernooi werd afgesloten met een lekkere barbecue bij de Hoornseplas en na een verfrissende douche konden de deelnemers nog gezellig door naar de Gelkinge 9 voor een dansje onder het genot van een (al dan niet alcoholische) versnapering.

Hierbij willen we graag Gelkinge 9 bedanken als hoofdsponsor van dit toernooi en natuurlijk de BeachCie voor de goede organisatie. Aan alle deelnemers, ontzettend bedankt voor jullie sportieve en enthousiaste deelname! We hopen iedereen volgend jaar weer te zien op het Veracles Beachfestival!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen