Nieuws

Onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon!

Onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon!

Sinds de HALV van 18 februari 2024 is Thomas Kuperus aangenomen als nieuw vertrouwenscontactpersoon van Veracles. Inmiddels kent Veracles drie vertrouwenscontactpersonen (VCP's), dit zijn Griselle Storteboom, Mandy Verhoef en nu ook Thomas Kuperus. De vertrouwenscontactpersonen zijn bereikbaar voor iedereen op de club, bieden een luisterend oor, denken mee en kunnen melders uitleggen wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Thomas stelt zich graag aan jullie voor:

Hoi!

Ik ben Thomas, 27 (help) jaar oud en inmiddels bezig aan mijn vijfde seizoen bij Veracles. Inmiddels al ruim 2 jaar veroordeeld tot het burgerleven, maar nog steeds met heel veel plezier lid van Veracles! Doordeweeks werk ik als Business Strateeg bij een bedrijf dat apps ontwikkelt, en in het weekend sta ik nog met één been in het studentenleven. Binnen de vereniging speel ik als PL bij Heren 2, maar zou je me ook kunnen kennen als trainer/coach van Dames 5. Verder maak ik dit seizoen deel uit van de DTCH. Naast het volleyballen hou ik ervan om lekker te eten, te borrelen in de stad of een rustig avondje op de bank te hangen.

Een tijdje geleden ben ik door het bestuur benaderd om samen met Mandy en Griselle de rol van vertrouwenscontactpersoon in te vullen. Daar heb ik eigenlijk niet zo lang over getwijfeld. In mijn ogen is het belangrijk dat iedereen binnen Veracles zich op z’n gemak voelt en aan de bel kan trekken op het moment dat dat niet zo is.

Mocht er ooit ergens iets gebeuren waardoor jij overweegt om contact op te nemen, twijfel daar dan nooit over! Daar zijn we immers voor :)

Heb je vragen of behoefte om in vertrouwen contact op te nemen? Bel of mail dan gerust via 06-41288206 of vcp@veracles.nl.

 

Mocht je meer willen weten over de VCP's van Veracles, of graag contact met één van de vertrouwenscontactpersonen willen openemen, neem dan een kijkje op deze pagina.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen