Nieuws

Preseason Toernooi 2021 zeer geslaagd!

Preseason Toernooi 2021 zeer geslaagd!

Op 28 augustus vond het Veracles Preseason Toernooi 2021 plaats. Aan dit toernooi konden teams vanaf de Tweede Klasse tot en met de Topdivisie deelnemen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het was al lang geleden dat de ACLO weer zo mooi groen kleurde en het feit dat er na dit coronaseizoen eindelijk met zoveel teams tegelijkertijd gevolleybald kon worden, zorgde ervoor dat de stemming bij iedereen goed zat. In verband met de coronamaatregelen moesten teams na afloop van hun poulewedstrijden helaas de sporthal verlaten, maar gelukkig was er in de Sportsbar nog wel plaats voor deze teams om neer te strijken voor een biertje en om bij de barbecue aan te sluiten welke door de Preseason Commissie georganiseerd was.

Tijdens het toernooi zijn drie opeenvolgende Veraclesteams kampioen geworden in hun poule, namelijk Dames 1, Dames 2 en Dames 3, gefeliciteerd! Ook aan alle andere teams, van harte gefeliciteerd met de winst! Bij elke poule ging de winnaar naar huis met een lekkere taart als prijs. De winnaars waren:

Dames Topdivisie: Kamernet/Veracles DS1
Dames Eerste Divisie: Halley DS1
Dames Tweede Divisie: Veracles DS2
Dames Derde Divisie: De Brouwerij/Veracles DS3
Dames Promotieklasse: Exstudiantes DS1
Dames Eerste Klasse: Krathos DS1
Dames Tweede Klasse: Olympia DS4

Heren Eerste Divisie: Madjoe HS1
Heren Derde Divisie: SVI HS1
Heren Eerste Klasse: OPM Heerenveen HS1
Heren Tweede Klasse: SVU HS2

 

Al met al kunnen we stellen dat het een succesvol toernooi was! Alle teams, dank voor jullie deelname en we hopen jullie volgend jaar weer te zien op het Veracles Preseason Toernooi 2022!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen