Nieuws

V4-scheidsrechterscursussen 25 april & 2 mei geannuleerd

V4-scheidsrechterscursussen 25 april & 2 mei geannuleerd

Beste Veraclesser,

De V4-scheidsrechterscursussen van 25 april en 2 mei zijn geannuleerd. Alle deelnemers zijn hiervan op de hoogte gesteld via de mail. Aanvankelijk heeft het bestuur nog uitgezocht of het buiten organiseren van de cursus ook toegestaan was. Na overleg met de Nevobo bleek dit toch teveel grijs gebied te zijn om het door te kunnen laten gaan.

 

Hoe gaat het nu verder?
De V4-scheidsrechterscursussen zullen opnieuw georganiseerd worden aan het begin van het volgende seizoen. Mogelijk zal het volgende bestuur al geïnstalleerd zijn tegen de tijd dat de cursussen plaatsvinden, maar het huidige bestuur zal alle voorbereidingen wat betreft de organisatie op zich nemen. Zo hopen we dat al aan de start van het volgende seizoen elk team in ieder geval vier personen met een V4-licentie heeft.

Zodra de cursussen gepland zijn, krijgen de leden die ingeschreven stonden een persoonlijk appje. Het kan natuurlijk zijn dat deze leden volgend jaar in een ander Veraclesteam of niet meer bij Veracles zitten. In dat geval neemt het bestuur contact op met de aanvoerder van het team om aan te geven hoeveel leden van het team van volgend seizoen de V4-scheidsrechterscursus moeten volgen. Het streven blijft om aan het begin van volgend seizoen dus op minimaal vier V4-licenties per team uit te komen.

Helaas kunnen we op het moment niet zoveel anders doen dan dit, maar we hopen zeker dat we jullie begin komend seizoen bij de V4-scheidsrechterscursus zien!

Liefs,
Bestuur '20-'21
Grønn som Grass

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen