Tweede thuisspeeldag

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
ThuisCie 2021-2022
Datum en tijd
30 okt. 2021 12:00 - 23:55
Locatie
ACLO Sportcentrum

Tweede thuisspeeldag

Lieve Veraclessers, 

We zijn los! De tweede thuisspeeldag is in aantocht en we kunnen niet wachten om alle tribunes weer groen-zwart te laten kleuren! Eindelijk mogen we alle teams weer zoals vanouds aanmoedigen en naar de overwinning schreeuwen. Om het seizoen officieel af te trappen spelen we tijdens de wedstrijd van dames 1 een goed potje tribunebingo. Zorg dat je hierbij bent, want dit wil je niet missen! 

Zaterdag 30 oktober staat in het teken van Halloween 🎃 Om dit te vieren kun je gedurende de hele dag bij de promotafel terecht om de meest vieze dingen te voelen en raden uit de Grote Groene Grabbelton. Het team dat het meeste goed weet te raden wint teampunten! 👻 

We hebben op de ACLO helaas niet stil kunnen staan bij de Week van de Scheidsrechter, maar dit halen we op 30 oktober gezamenlijk in! Zet jullie eigen scheidsrechter op een originele manier in het zonnetje en stuur het bewijsmateriaal (foto/video) naar Wietske (06-28024641). Het team met de leukste actie pakt wederom teampunten!! 

Er komt uiteraard ook deze Thuisspeeldag weer een TOTO. Denk jij alle uitslagen te weten? Doe mee en win!

De dagwinnaars van de vorige TOTO zullen we nu ook bekend maken! Dat lees je goed, we hebben meerdere winnaars. We hebben zo goed gespeeld afgelopen thuisdag dat elke TOTO wedstrijd door Veracles is gewonnen en omdat iedereen natuurlijk voor Veracles inzet hebben veel mensen goed gescoord. We hebben maar liefst 6 mensen met 6 punten:
Jelmer Zijlstra
Leonie van Dis
Roben de Lange
Kirsten Spruijt
Ronald Nijenbanning
Ellen Brandsma
Helaas kunnen wij niet elke thuisspeeldag 6 mensen een mooie prijs geven, daarom hebben wij gekozen om te gaan loten. Uit de loting is gekomen dat Ellen Brandsma de mooie prijs op mag komen halen, gefeliciteerd! Bij de volgende TOTO zullen we een tie-breaker vraag toevoegen om gelijkspel te voorkomen. 

Houd de socials in de gaten voor de laatste updates over zaterdag 30 oktober! We hebben er weer zin in 💚

Heel veel liefs, 
De ThuisCie 🥰