Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2022-2023: ''Viridi Unitum''
Datum en tijd
12 mrt. 2023 12:00 - 18:00
Locatie
Meetingroom, ACLO Sportcentrum

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Beste Veraclessers,

Op zondag 12 maart zal de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (HALV) plaatsvinden in de Meetingroom op de ACLO (zaal in de Sportsbar). Tijdens de HALV zullen een aantal belangrijke zaken besproken worden, zoals de halfjaarlijkse verslagen, voortgang van onze doelstellingen en zal er een voorstel voor een wijziging in het boetereglement worden gedaan. Wil jij hier je stem over laten horen? Zorg dan dat je erbij bent! Alle leden van Veracles zijn van harte uitgenodigd en je hoeft dus geen actief lid te zijn om de HALV bij te wonen.

De aanvang is om 11:30 uur en de vergadering zal starten om 12:00 uur. Om de vergadering bij te wonen, klik je op aanmelden. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 12 maart om 10:00 uur. Wil je wel je stem laten horen, maar kun je er helaas niet bij zijn? Zorg dan dat je iemand machtigt om voor jou te stemmen (stemmen doe je bijvoorbeeld op goedkeuring van verslagen. Wie stemt, heeft inspraak!). Dit kun je doen door uiterlijk zaterdag 11 maart een mailtje te sturen naar secretaris@veracles.nl Onthoud wel, elk lid mag maar door één ander persoon gemachtigd worden.

Vanaf uiterlijk 5 maart zullen alle officiële stukken op de site te vinden zijn onder Mijn Veracles > Officiële Stukken > Officiële stukken seizoen 2022-2023. Mocht je de stukken graag uitgeprint willen ontvangen, laat dit dan uiterlijk donderdag 9 maart weten door een mailtje te sturen naar secretaris@veracles.nl. Daarnaast mogen ook spel- en stijlfouten in de notulen van de OALV van 11 september 2022 gemaild worden naar onze secretaris.

Graag tot dan!

Bestuur ’22-‘23
Viridi Unitum

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien