ACLO Sportgala en Sportprijsverkiezing

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
24 mei 2022 22:00 - 25 mei 2022 03:00
Locatie
Huize Maas

ACLO Sportgala en Sportprijsverkiezing

Na een lange tijd vol beperkingen vanwege corona, organiseert de ACLO dit jaar gelukkig weer een gala voor heel sportend Groningen. 

Het ACLO Sportgala: Bal du Masque

Het gala vindt dit jaar plaats op 24 mei bij Huize Maas. Het gala start om 22:00 uur en zal tot 3:00 uur duren, uiteraard is onbeperkt bier, wijn en binnenlands gedistilleerd inbegrepen. Na het lang moeten dragen van mondmaskers, is het eindelijk tijd om deze af te zetten en in te wisselen voor een oogmasker. Het thema van het gala is namelijk Bal du Masque! 

Het ACLO gala is dé plek waar verschillende verenigingen samen komen voor een goed feestje, en hopen daarbij uiteraard ook op aanwezigheid vanuit jullie vereniging. Daarnaast wordt er zoals gewoonlijk, tijdens de uitreiking van de sportprijzen ook stilgestaan bij bijzondere en excellente prestaties van sporters binnen de ACLO.  Iets wat je niet wil missen!

Tickets bestel je via deze link!

Breng je stem uit

Tot en met 18 mei kan jij je stem uitbrengen op de topsportprestatie van het jaar en het meest bijzondere intitiatief van het jaar. Klik hier om meer te weten over de genomineerden.

Klik hier om te stemmen!

 

Wij hopen jullie natuulijk allemaal te zien de 24e!

 

Met vriendelijke groet, ook namens de GalaCie van de ACLO,

Bestuur '21-'22 Virescit Lux