Studentenvolleybal
Groningen

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
26 apr. 2019 16:00 - 19:00
Locatie
Cafe de Koffer

Bestuurs- & commissie interesseborrel

Misschien twijfel je al enige tijd om actief te worden binnen Veracles. Of dit nou een bestuursfunctie of een rol binnen een commissie is, we kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit. Om erachter te komen hoe het is om een bestuursfuntie of een commissie te doen bij Veracles nodigen wij jullie van harte uit om op vrijdag 26 april te komen borrelen bij Café de Koffer! 

Op deze VrijMiBo (vrijdag middag borrel) zal er van zoveel mogelijk verschillende commissie een lid aanwezig zijn die je goed kan uitleggen wat dit inhoudt. Ook alle leden van het bestuur zullen aanwezig zijn, want na dinsdag 30 april ’19 kan er gesolliciteerd worden voor bestuursfuncties van ‘19-‘20. 

Ben je toch minder geïnteresseerd om commissies te doen maar wil je wel actief zijn bij deze studentenvolleybalclub? Dan zijn er altijd nog andere dingen die je kunt doen, zoals trainer of coach worden van een team. 

Komt allen op 26 april om 16.00 uur naar Café de Koffer. Hier zullen we met z’n allen koningsnacht en het weekend inluiden.