EALV (Extra-Algemene Ledenvergadering) 29 juni

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2021-2022 "Virescit Lux"
Datum en tijd
29 jun. 2022 19:00 - 22:00
Locatie
Auditorium van het Willem-Alexander Sportcentrum

EALV (Extra-Algemene Ledenvergadering) 29 juni

Op woensdag 29 juni zal weer de Extra-Algemene Ledenvergadering plaatsvinden, in het auditorium van het Willem-Alexander Sportcentrum. Tijdens deze vergadering zullen er belangrijke zaken besproken worden, waaronder de tussentijdse verslagen van de financiën, de technische commissies en de bestuursdoelstellingen. Ook wordt er een update gegeven over de kledingleverancier en het aandragen van een vertrouwenspersoon voor de vereniging.

Om de vergadering bij te wonen dien je je op te geven op de site bij Evenementen > EALV (Extra-Algemene Ledenvergadering) 29 juni. Inschrijven is mogelijk tot en met 29 juni 18:00. Mocht je niet kunnen komen, dan kun je altijd iemand die wel gaat machtigen om voor jou te stemmen (stemmen doe je bijvoorbeeld op goedkeuring van verslagen. Wie stemt, heeft inspraak!). Als je dit wilt doen, geef dit dan voor het begin van de vergadering door aan de secretaris door te mailen naar secretaris@veracles.nl, of door op de site de ticket "Machtiging" te selecteren. Onthoud wel, iedereen mag maar één keer gemachtigd worden.

Alle officiële stukken zullen vanaf 22 juni op de site te vinden zijn onder: Mijn Veracles > Documenten > Officiële stukken > Officiële stukken seizoen 2021-2022. Mocht je de stukken graag uitgeprint ontvangen, laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar secretaris@veracles.nl (uiterlijk zondag 26 juni). Spel- en stijlfouten in de notulen van de EALV van 20 maart 2022 kunnen tevens worden gemaild naar onze secretaris.

Hopelijk tot dan!

Groene groetjes,

 

Bestuur '21-'22 Virescit Lux

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien