Veracles Beach Bedrijventoernooi 2023

Over dit evenement

Categorie
Toernooien
Organisator
BeachCie 2023
Datum en tijd
11 aug. 2023 17:00 - 21:00
Locatie
De Hoornseplas

Als openingsevenement van het Veracles Beach Festival vindt op vrijdagavond, 11 augustus 2023, het bedrijventoernooi plaats: een beachvolleybaltoernooi speciaal voor bedrijven uit Groningen en omstreken. In teams van vier zullen de bedrijven tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel: Het beste beachbedrijf van Stad en Ommeland!

Lijkt het jullie als bedrijf leuk om de vrijdagmiddagborrel een sportieve invulling te geven? Schrijf je dan snel in voor dit evenement via de mail of de website! Naast het beachvolleybal zal er gelegenheid zijn voor een hapje eten en het toernooi zal worden afgesloten met een gezellige borrel aan de Hoornseplas. Sportief én gezellig dus!

 

Inschrijfgeld

Er wordt gespeeld in teams van vier, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om meerdere spelers mee te nemen zodat je kan rouleren. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen €40 per team. Naderhand barbecueën op het strand kan voor €(n.t.b.) per persoon. Aanmelden voor zowel het toernooi als de barbeque kan via de mail of hier via de website.

Voor vragen mogen jullie altijd mailen naar beachcie@veracles.nl of bellen/WhatsAppen naar +31 6 10660263.

Hebben jullie geen belangstelling om deel te nemen, maar lijkt het jullie wel leuk om op een andere manier bij te dragen aan het toernooi? Wij zijn ook nog op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om ons beachfestival op de dag na het bedrijventoernooi (zaterdag 12 augustus 2023) te sponsoren! Bel of mail gerust voor de mogelijkheden, hier vindt u een overzicht van opties.

Bent u zelf een fanatieke volleyballer en lijkt het u leuk om deel te nemen aan ons Veracles Beach Festival? Dat kan! Deze is namelijk voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over dit toernooi vindt u hier.

Wij hopen u allen te zien op 11 augustus aan de Hoornseplas!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen