Nieuws

Toernooienkalender

Toernooienkalender

Het mag dan zomervakantie zijn, op het gebied van volleybal hoef je echt niet stil te zitten! Zo kun je op 19 en 20 augustus met je blote voeten in het zand tijdens het Gelkinge 9 Veracles Beach Festival: Around the World! Toch meer een zaalspeler? Trommel dan je team op en schrijf je in voor het Veracles Preseasontoernooi, dat op 27 augustus plaatsvindt.

 

Gelkinge 9 Veracles Beach Festival: Around the World

De Veracles Beachcommissie organiseert deze zomer de zestiende editie van het Veracles Beach Festival met als thema: Around the World. Op vrijdag 19 augustus zal het Bedrijventoernooi plaatsvinden. Tijdens dit toernooi zullen bedrijven in teams van 4 tegen elkaar strijden tijdens een potje beachvolleybal. Op zaterdag 20 augustus vindt dan het Beach Festival plaats, waar je in tweetallen kunt deelnemen op verschillende niveaus in de dames-, heren- of mix-poules. Op beide dagen kun je bovendien blijven barbecueën en de zaterdag zal worden afgesloten met een feest bij Gelkinge 9. Ga voor meer informatie naar https://www.veracles.nl/beach/home.

 

Preseasontoernooi

Het Veracles Preseasontoernooi is een jaarlijks terugkerend volleybaltoernooi georganiseerd door de Preseasoncommissie van Veracles. De datum waarop het toernooi dit jaar zal plaatsvinden, is 27 augustus 2022. Het Preseasontoernooi is, zoals de naam al doet vermoeden, ideaal als voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen. Het toernooi trekt jaarlijks rond de 50 deelnemende teams, zowel dames- als herenteams. Iedereen is welkom om te komen volleyballen bij het Preseasontoernooi, het niveau varieert van Tweede Klasse tot en met Topdivisie (dames) / Eerste Divisie (heren). Voor de winnaars zijn er ieder jaar leuke prijzen te verdienen. Ook zal elk dagdeel zijn eigen loterij hebben waarbij tevens leuke prijzen te winnen zijn! Er wordt voornamelijk gevolleybald tijdens dit evenement, maar Veracles zou Veracles niet zijn als er niet ook aan het eten en drinken wordt gedacht. Na afloop van het toernooi vindt er een barbecue plaats, met aansluitend een feest in de Sportsbar. Voor meer informatie, zie https://www.veracles.nl/preseason/home.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen