Nieuws

Update Stadslab borrel: extra plekken beschikbaar!

Update Stadslab borrel: extra plekken beschikbaar!

Lieve Veraclessers,

We hebben ongelofelijk goed nieuws voor jullie vandaag! In verband met de maatregelen die per 26 juni van kracht zullen zijn, mag Stadslab een onbeperkt aantal mensen op het terras ontvangen mits de anderhalve meter afstand handhaafbaar blijft. Dit betekent voor ons dat er meer plekken beschikbaar zullen zijn voor de borrel van 29 juni! 

Voor de wachtlijst leden betekent dit dat jullie vanaf heden toch van harte welkom zijn om te komen, voor de leden die zich nog niet ingeschreven hebben betekent dit dat jullie tot en met vrijdag 25 juni de mogelijkheid hebben om je nog in te schrijven voor het evenement! Om ervoor te zorgen dat met zo'n grote groep mensen de coronaregels te handhaven blijven, hebben we vanuit Stadslab het dringende advies gekregen om een beveiliger aan te stellen. Dit zal dan ook betekenen dat de kosten van het evenement van 25 euro per persoon naar ongeveer 27 euro per persoon gaan. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan mag je contact opnemen met Quinten (06-52590070).

Daarnaast zijn er vanuit Stadslab nog wat aanvullende regels duidelijk gecommuniceerd naar ons in verband met negatieve ervaringen:
- De bar is open tussen 19:00 & 22:00. Wat niet op is om 22:00, moet door de leden worden afgerekend. Dit houdt in dat je tot 21:59 kunt bestellen maar om 22:00 moet het op zijn. Bestel dus niet nog een pitcher of fles wijn om 21:59, maar een pilsje adten mag natuurlijk wel!
- Overgeven is zelf opruimen en naar huis.
- Per 4 personen krijg je 1 pitcher die telkens bij de bar gevuld kan worden.
- Slopen is betalen.
- Verder veel plezier hebben!

Denk eraan dat wij het uithangbord van de vereniging zullen zijn dinsdag, we willen natuurlijk allemaal graag weer een biertje met z'n allen drinken, maar luister naar het personeel en blijf netjes!

Tot slot blijven natuurlijk de 2 basisregels van kracht: Blijf thuis bij klachten & grijp deze kans om je Veraclesgevoel eindelijk weer eens te ervaren! Mocht je je dan ook toch onverhoopt af moeten melden mag dat via een appje naar 06-52590070. We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien dinsdag!

Groene groetjes,
de FC

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen